Friday 4 May 2012

"Ne húzd ki nálunk a gyufát"

Az első nap mindíg a legszivatósabb, az első három a macerás utána már minden megy és átállunk az éjszakára. Na ez eddig rendben is van, most lement a 3. De állítólag az első két hetet kell letudni, utána már jó. Ennek aztán van értelme a 2/2-es rotációban, de egyik kollegám válltig állította, hogy ő ezt már megfigyelte és igazat kellett adjak neki.

Amúgy írtam már, hogy macerások a Hollandok. Most ez vagy időjárás, vagy évszak függő lehet, de majdnem teljesen meg vannak normálisodva. Vagy beálltak a csapatok és elfogyott a bemutatkozási kényszer, vagy mint a kutyafalkában, kialakult a hierarchia, de olyanok, mint akik meg lettek fenyítve aztán javulva. (Direkt ám ez a szép nyelvezet).

Amúgy meg az történt, hogy volt alkalmuk kis rotációkban körülnézni a környező tornyokon és állítólag akkora a különbség, mintha ... olyat keresek, hogy senki lelkivilágába se tapossak bele... A lényeg, hogy a környező tornyokon sokkal rosszabb soruk van és elkezdték értékelni, hogy itt jó. Meg talán azt is megfigyelték, hogy velünk jobb jóban lenni.

Fight Club - ne húzd ki nálunk a gyufát

Továbbá, ha már össze vagyunk zárva, érdemes kerülni a zökkenőket. Nem életfogytot töltünk ebben a menekülést kizáró önkéntes börtönben :)

No comments:

Post a Comment