Tuesday 8 May 2012

'F'

Francba ezzel, hogy mentálisan nem lehet feltölteni gondolatokat. Éjszaka jönnek, csócsálgatom, reggelre meg nem úgy hangzik és már nem annyira jó ötlet. Ha akkor leírnám egy papírra és bemásolnám, akkor sem lenne már az igazi. Mintha a betűk csak frissen képernyőre kerülve érnének valamit és ezt meg is tudnák őrizni, mint egy vízjellel, vagy akárhogy hitelesítve.

Mindegy. Ami jön. Az jutott eszembe, már így a kisbarátnőimmel kapcsolatban is, meg másokkal is, de főleg most rájuk gondolok, hogy ha valakinek jót akar az ember és szurkol neki, korlátolt tudásához képest a legjobb tanácsokkal próbálja ellátni és aggódik érte és örül és sír vele anélkül, hogy bármilyen ezeken túlmutató elvárása, vagy szándéka lenne (nem a lepedőgyűrésre gondolok, mert az nem merül fel esetükben), és ezek hasonlóan a túloldali lehetőségekhez képest viszonzottak is, akkor talán érdemes elgondolkodni, hogy barátjai vannak az embernek. Amennyiben ellentétes (ugyanaz, mint az ellenkező, de azt házastársra mondják) nemű, akkor az az állítás, miszerint: "férfi és nő között lehet barátság, csak néha dugni kell egyet" egyértelműen

BUSTED!

Eszem ágában sem volt ezt írni, de ez jött és ez lett. Zenéről akartam írni, de majd ha jön. Ellenben!
Nem azért van ám a szabadabban írási vágyam, mert szeretek káromkodni, meg nem is szoktam, csak indokolt esetben (már ha ennek van értelme), igaz akkor cifrán. De ha már egyet megengedtem magamnak, itt egy olyan mondás, amit ma hallottam és igaznak tűnt. Csócsáltam még és nem tudtam belekötni. Most nem a saját emlékanyagomra támaszkodva, mert nem is tudom mikor voltam belehabarodva egy szoknyába legutóbb (sosem utoljára), hanem épp a fent említettek aktuális és nemrégiben átélt viszontagságaira gondolva nem sikerült megtámadnom az állítást. A dolog szépséghibája, hogy az ő esetükben az eredetihez képest a nemek felcserélődnek.

If you fuck her, she'll love you, if you love her she'll fuck you.

szabadon és lényegi elemeket beemelve magyarul:
(mert a 'fuck' joker szó, mindenre illik)

Ha csak megdugod, szeretni fog, ha szereted kibaszik veled.

Nyilván vannak kivételek és azok a nagy viszonzott szerelmek, amiben nincs irígység és minden egyéb, ami a kezdetektől bomlaszt egy friss, tiszta lapos kapcsolatot. Tudom, hogy van. Volt benne részem. De mégis, túl nagy általánosságban igaz. Ráadásul a magyar változatban rejtve maradnak a nemek, szóval akinek inge, legyen tanulsága magára és rügyező akármilyére vonatkozóan, nehogy csak a papucsállatka gyártás és a szemét tetű kiszúrt velem végletei legyenek perspektívák.


Vezeklésül egy kis áltudomány az 'F' szó eredetéről:

"In ancient England a person could not have sex unless you had consent of the King (unless you were in the Royal Family). When anyone wanted to have a baby, they got consent of the King, the King gave them a placard that they hung on their door while they were having sex. The placard had F.*.*.*. (Fornication Under Consent of the King) on it. Now you know where that came from."

http://urbanlegends.about.com/library/bl-f-word.htm

én kérek elnézést :)
N

No comments:

Post a Comment